O nama

STANO-UPRAVA d.o.o. Split osnovana je 1997. godine odlukom Poglavarstva Grada Splita, a sa radom je započela 1998.g. Prvenstveno se bavimo upravljanjem i održavanjem stambenih i poslovnih zgrada i to na području grada Splita, Solina, Kaštela, Trogira, Drniša, Omiša i Ploča te općina Dugi rat, Okrug i Marina.

Tvrtka svoje prihode ostvaruje isključivo na tržištu bez ikakvog prihoda iz proračuna.

U okviru naše tvrtke organizirane su stručne službe: Pravna, Tehnička i Financijsko-računovodstvena služba. U svakom od segmenata našeg poslovanja trudimo se svim suvlasnicima pružiti kvalitetnu uslugu i to radom od 07:30-15:30 sati kao i cjelodnevnim dežurstvom na dežurnim mobitelima i osiguravanjem dežurnih ekipa koje vrše hitne intervencije u tijeku 24 sata.

Suvlasnicima nudimo stručnu pravnu pomoć iz djelokruga upravljanja i održavanja zgrada kao i iz svih drugih segmenata. U tvrtki djeluju pravnici koji imaju dugogodišnje iskustvo u pravnim poslovima i iskazanu uspješnost pred ustavnim, vrhovnim, upravnim, visokim prekršajnim te općinskim i županijskim sudovima Republike Hrvatske.

STANO-UPRAVA d.o.o. nudi u okviru izvanrednih poslova i izradu nacrta (projektiranje) objekata i izradu elaborata, nadzor nad gradnjom (kad se gradnja vrši mimo upravitelja), etažiranje, posredovanje u prometu nekretninama, organizira seminare i savjetovanja vezane za upravljanje, te računovodstvene i knjigovodstvene poslove koji se ne odnose na upravljanje.

Posebnost tvrtke je apsolutna transparentnost poslovanja, jer svaki suvlasnik ima pravo uvida u prihode i rashode na računu pričuve svoje zgrade putem naše web stranice.

STANO-UPRAVA d.o.o. je u više navrata proglašavana najuspješnijom tvrtkom u Hrvatskoj u području upravljanja nekretninama.

Trudimo se svojim radom, a uz pomoć suvlasnika zgrada pod našim upravljanjem, na svaki način podići kvalitetu življenja u zgradama, čime se povećava i vrijednost posebnih djelova stanova i poslovnih prostora.